Wil jij weten hoe je jouw mensen naar optimaal prestatieniveau kunt brengen?

Mind5 Teamtraining header
Denk je dat je meer uit jouw team kunt halen, maar:
Denk je dat je meer uit jouw team kunt halen, maar:

  Weet je niet precies waar je moet beginnen?

  Vind je het lastig om zelf het gesprek aan te gaan?

  Zijn jullie niet de types voor praatsessies met een psycholoog of coach?

Wellicht is de mentaal-sportieve Mind5 Workshop iets voor jou en je team!

Founder Roelien Luijt biedt je de kans om geheel vrijblijvend met haar te sparren tijdens een telefonisch gesprek van ongeveer 30 minuten. We rekenen hiervoor geen kosten. Alle informatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld. Klik op de button om jouw gesprek in te plannen!

Hoe ziet het programma eruit?

Samen met je team volg je een sportieve training, waarbij je mentaal en fysiek onder druk wordt gezet en diverse strategische (samenwerkings)opdrachten moet vervullen.

Tijdens de mentaal-sportieve trainingen observeren we de groep en individuele teamleden. De trainers (eventueel met ondersteuning van de prestatiepyscholoog) zien meer dan je denkt!

We geven inzicht in gedragspatronen onder druk, zien wie bereid is grenzen op te zoeken of daar (structureel) over heen gaat, analyseren leiderschapsvaardigheden en kijken hoe jouw teamleden beslissingen nemen onder druk.

Deze methode hebben we zelf ook ingezet bij de selectie van onze eigen trainers!

Na afloop geven we jullie handvaten mee waar jij als leider mee aan de slag kunt, maar ook je teamleden krijgen inzicht in eigen gedrag en voorzien we van interessante theorieën en ‘food for thought’.

Founder Roelien Luijt biedt je de kans om geheel vrijblijvend met haar te sparren tijdens een telefonisch gesprek van ongeveer 30 minuten. We rekenen hiervoor geen kosten. Alle informatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld. Klik op de button om jouw gesprek in te plannen! 

Mind5 Teamtraining Midden
Als opdrachtgever kun je voor verschillende opties kiezen:

  Kennismakingsworkshop als bedrijfsuitje van 3 uur, hierin kunnen we de eerste zaken blootleggen en kunnen we een voorstel doen voor een maatwerkprogramma of vervolgworkshop.

  Uitgebreide workshop van 5 uur met inzet van een prestatiepsycholoog.

  Diepgaande workshop van 6 uur met inzet van een prestatiepsycholooog, een persoonlijkheidstest en individuele gesprekken met alle deelnemers, inclusief de leidinggevende.

 Vertrouwelijkheid en veiligheid staan hoog bij ons in het vaandel. We zullen confronteren en reflecteren, maar vragen altijd vooraf aan de opdrachtgever hoe ver we mogen gaan. De Mind5 Trainers zijn geen drill instructeurs, maar sportief-mentale leiderschapscoaches die jullie graag een leuke en leerzame dag bezorgen.

Wil je weten wat Mind5 voor jou kan betekenen?Wil je weten wat Mind5 voor jou kan betekenen?

Plan een intakegesprek in met Founder Roelien Luijt. Het (telefonisch) kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend.

Wat betekent onze naam Mind5? Een ‘Mind five’ is een high five op afstand.

Over Mind5 Training
Over Mind5 Training

Mind5 Training is ontwikkeld door Roelien Luijt, voormalig Managing Director van Repucom Nederland B.V., een internationaal consultancy bureau in de sportmarketing en -sponsoring. Als ex-topsporter en senior manager wist ze uit eigen ervaring wat voor invloed druk en stress hebben op prestaties en welbevinden.

Met hulp van (inter)nationale experts op het gebied van sport, psychologie, leiderschap en neurowetenschappen ontwikkelde ze Mind5 Training. Mind5 Training laat deelnemers ervaren hoe ze presteren onder druk, geeft inzicht in gedragspatronen en traint de deelnemers beter om te gaan met stress, druk en crisissituaties.

Mind5 Training maakt gebruik van sporten als zelfverdediging, martial arts, cross training, bootcamp, duursport en functional movement.

Het Mind5 team bestaat uit zeven ervaren trainers en een prestatiepsycholoog. We beschikken over een eigen trainingsveld en -ruimte in The Art of Living Well in Den Bosch.

Mind5 Teamtraining Footer
Ontvang je liever persoonlijke coaching?
Ontvang je liever persoonlijke coaching?

Leer in slechts zes trainingen van 75 minuten per keer hoe je beter om kunt gaan met stress, druk en crisissituaties.

Ervaringen
Ervaringen