Durf jij voor je doelen te gaan?
Of ben je (net als ik soms) bang om te doen wat je écht wilt?

Er komen weer 5 plekken vrij bij Mind5 Founder Roelien Luijt!

Het intakegesprek is geheel vrijblijvend en duurt ongeveer 30 minuten. Ik reken hiervoor geen kosten. Alle informatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld. Klik op de button om jouw gesprek in te plannen!

Er zijn nog 2 plekken vrij bij Mind5 Founder Roelien Luijt!

Het intakegesprek is geheel vrijblijvend en duurt ongeveer 30 minuten. Ik reken hiervoor geen kosten. Alle informatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld. Klik op de button om jouw gesprek in te plannen!

Wil jij ook de volgende stap zetten en iets doen wat je eigenlijk nooit hebt gedurfd?
Wil jij ook de volgende stap zetten en iets doen wat je eigenlijk nooit hebt gedurfd?

Ik heb vanaf half oktober weer plek voor 5 nieuwe coachingsklanten, die tijdens een individueel coachingsprogramma van zes weken (120 minuten per week) aan hun persoonlijke doel(en) zullen gaan werken.

Het programma bevat één-op-één coaching en sporttrainingen gedurende zes weken in een op maat gemaakt programma dat aansluit bij jouw wensen. We gebruiken sport, coachingstechnieken, zelfreflectie en opdrachten die je thuis kunt maken om jou te trainen en coachen.

Let op! Deze vijf plekken raken snel vol. Plan snel je intakegesprek in.

Ik zal je helpen:Ik zal je helpen:

  Je doelen en wensen in kaart te brengen

  Een programma op te stellen waarmee je je korte en lange termijn doelen zult bereiken

  Je zelfvertrouwen te vergroten, zodat jij dit programma met succes doorloopt en om leert gaan met je twijfels

  Bij het verkrijgen van begrip van je omgeving, zoals je partner, familie, vrienden en collega’s

  Inzichten te verwerven welke zaken je momenteel tegenhouden om je doelen te bereiken, zodat je zelf voor een doorbraak kunt zorgen

  Je veilig en begrepen te voelen

 De tijden en dagen worden in overleg bepaald. Mijn voorkeur gaat uit naar training overdag, omdat we dan buiten kunnen sporten.

Je kunt trainen op alle dagen behalve de zondag. Een vaste dag is prettig, maar hoeft niet.

Hoe ziet het programma eruit?

Ik ga voor een efficiënte en no nonsense aanpak, waarbij we samen werken aan jouw doelen en deze wekelijks bijsturen.
Ik maak gebruik van de wetenschappelijk onderbouwde Mind5 M.E.T.H.O.D., waarbij sport wordt afgewisseld met mentale training, reflectie, het maken van opdrachten en het (bij)stellen van doelen.

Dit betekent dat er dus ook gesport wordt!

Sterker nog, de sportoefeningen worden zorgvuldig gekozen, zodat ik jou optimale inzichten en een blijvende leerervaring kan geven. Geen enkel coachingstraject is hetzelfde, elk programma wordt op basis van jouw wensen en doelen op maat gemaakt.

We starten met een intake om jouw situatie in kaart te brengen.

Vervolgens komen we elke week twee uur (circa 45 minuten coachingsgesprek, 1 uur sportieve training en 15 minuten nabespreking) bij elkaar voor een sport- en coachingsessie, die gebaseerd is op de Mind5 M.E.T.H.O.D., maar speciaal voor jou op maat gemaakt wordt. In de tussentijd maak je opdrachten en houd je een online dagboek bij over je vorderingen en ervaringen, zodat we wekelijks bij kunnen sturen. Je mag mij ook vragen stellen via WhatsApp.

Mijn voorkeurslocatie is The Art of Living Well in Den Bosch, waar we gebruik kunnen maken van een veld, materialen, douches, lounge en onze eigen coachingsruimte, maar mocht je voorkeur uit gaan naar een andere locatie (bijvoorbeeld in de buurt van jouw huis of werk), dan kunnen we daar afspraken over maken.

Het intakegesprek is geheel vrijblijvend en duurt ongeveer 30 minuten. Ik reken hiervoor geen kosten. Alle informatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld. Klik op de button om jouw gesprek in te plannen!

Wil jij gecoacht worden op één van de volgende onderwerpen...?

 Door de Mind5 groepstrainingen heb ik veel ervaring opgedaan met heel veel verschillende groepen mensen. Inmiddels heb ik meer dan 400 mensen getraind volgens de Mind5 methode.

Ik kan je helpen bij de volgende uitdagingen:

  Omgaan met chronische stress, verminderen van stress in je leven

  Terugkeer na burn-out of ziekte

  De volgende stap zetten in je maatschappelijke of sportieve carrière

  Omgaan met de druk die een nieuwe baan met zich meebrengt

  Verbeteren van je leiderschapsvaardigheden (onder druk)

 Grenzen aangeven en verbeteren van assertiviteit

 Het aansturen van teams in complexe organisaties of situaties

 Het opzetten van een eigen onderneming

 Aanpassen van je levensstijl en verbeteren van mentale en fysieke fitheid

 Mentale en fysieke conditie en fitheid verbeteren

 Verbeteren van mentale en fysieke weerbaarheid

 Omgaan met angst voor geweld

 We hebben een groot netwerk van professionals. Mocht tijdens het traject blijken dat er specifieke begeleiding nodig is, dan schakelen we de hulp in van een sport- of prestatiepsycholoog, voedingsdeskundige, EMDR therapeut of een andere expert.

Wat betekent onze naam Mind5? Een ‘Mind five’ is een high five op afstand.

Wil je half oktober starten?
Wil je half oktober starten?

Omdat ik voor alle deelnemers een op maat gemaakt traject aanbied en iedereen graag voldoende persoonlijke aandacht wil bieden, heb ik heb ruimte in mijn agenda om maximaal 5 mensen te coachen.

UPDATE 17 oktober 2018: Vanaf half oktober heb ik nog 2 plekken beschikbaar. Meld je dus snel aan voor een intakegesprek!

Prijs
Prijs

De prijs van dit programma is afhankelijk van jouw persoonlijke wensen. Om dit programma voor zo veel mogelijk mensen toegankelijk te maken rekenen we een basistartief dat iets lager ligt dan een standaard executive coachingstarief. Let wel, een op maat gemaakt coachingstraject met bijbehorende sportieve maatwerktrainingen kost echter veel tijd.

Veel van onze klanten kunnen de training declareren bij hun werkgever. Je ontvangt van ons een factuur met als kenmerk Persoonlijke stress management training en coaching. Betaling van het basisbedrag van 950 euro inclusief BTW (6 weken, 2 uur per keer) geschiedt voorafgaand aan de eerste training.

Over mij
Over mij

Ik ben oprichter en bedenker van Mind5 Training.

Ik ben voormalig topsporter (freestyle skiën en ultimate frisbee), werkte als managing director in de sportsponsorwereld en startte mijn carrière in de sport als sportsocioloog en onderzoeker.

Ik heb diverse sportopleidingen gevolgd (o.a. Fitness, Personal Trainer, CrossFit, Bootcamp, Kettlebell Sport, Hardlopen, Skilerares Landes 1) en ik ben opgeleid tot mindfulness trainer.

In 2015 reisde ik naar Californië om een mindfulness training voor het Amerikaanse leger te volgen. Ik werkte vervolgens negen maanden samen met één van de trainers om het Mind5 programma te ontwikkelen.

Ik woonde in 2017 bij een Thaise familie om de levensstijl van de Nak Muay Thai (Thaiboksers) te leren kennen (in totaal 9,5 week), ik leerde de basisprincipes van Krav Maga en kickboksen, liep na slechts drie maanden hardlooptraining een marathon, werd lid van een trailruncommunity, volgde een bodybuild programma en ik sprak met experts en ervaringsdeskundigen uit het leger en bij de politie over stress management en presteren onder druk.

Ik heb inmiddels aan meer dan 400 mensen Mind5 Training gegeven in binnen- en buitenland en zes Mind5 Trainers opgeleid.

Ik coach executives, ondernemers, jong professionals, (ex) topsporters en mensen met burn-out klachten.

Coach Roelien
Ervaringen
Ervaringen
Ik zie er naar uit om jou te helpen bij het bereiken van jouw doel!
Ik zie er naar uit om jou te helpen bij het bereiken van jouw doel!

Vind je het spannend? Natuurlijk, dat hoort erbij. Het (telefonisch) kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend.