Onze trainingslocaties voor de zesweekse

In een vaste groep van 6-8 personen laten we jou ervaren hoe jij reageert op stress en druk en coachen we jou om effectiever met stress om te gaan, waarbij iedere week een ander thema centraal staat. De trainingen vinden plaats in de buitenlucht.

Kies hieronder je locatie voor meer informatie over de zesweekse in jouw regio.

Breda: AV Sprint

We trainen op een eigen grasveld bij A.V. Sprint -de grootste atletiekvereniging van Nederland- in het Mastbos in Breda. Het Mastbos ligt ten zuiden van Breda aan de rand van de stad. Het is het bekendste en populairste bos bij Breda. Het Mastbos is een van de alleroudste naaldbossen en het op één na oudste cultuurbos van Nederland. Het complex van A.V. Sprint beschikt over een gezellig clubhuis met kleedkamers inclusief douches, kluisjes, instructieruimtes en vergaderzalen. Gratis parkeren.

Den Bosch: The Art of Living Well

Ons hoofdkantoor is gevestigd in het prachtige belevenispand van The Art of Living Well op bedrijventerrein de Brand. We hebben de beschikking over een luxe binnenlocatie, trainingsveld, café-restaurant, dakterras met zwembad en jacuzzi. De zesweekse vindt plaats op het veld voor The Art of Living Well. Na afloop is er thee op ons dakterras. Ook beschikken we over toiletten en een douche. Gratis parkeren.

Dordrecht: Sportcomplex De Dijk

Aan de rand van een natuurgebied, het prachtige Hollands landschap De Biesbosch, ligt Sportcomplex De Dijk. We trainen in de buitenlucht en kunnen gebruik maken van kleedkamers, toiletten en een kantine. Gratis parkeren.

Eindhoven: Urban Sportpark

Het Urban Sport park aan de Elburglaan, nabij Strijp, is toegankelijk voor iedereen die zich wil wagen aan urban sports. Op het sportpark, dat een grootte heeft van vier voetbalvelden, staan toestellen voor survivalrun en calisthenics. Hier kunnen we gebruik van maken tijdens de cursussen. Je kunt ook gebruik maken van douche en toiletten. Gratis parkeren.

Rotterdam: Kralingse Bos / PAC Sport

We trainen bij Atletiekvereniging PAC in Rotterdam. PAC is de oudste atletiekvereniging van Nederland, met meer dan 1400 leden en te vinden in het Rotterdamse Kralingse Bos. Al meerdere keren werd het Kralingse Bos genomineerd voor Beste Openbare Ruimte van Nederland. Met 300 hectare is het Kralingse Bos het grootste, groene recreatiegebied van Rotterdam. Gratis parkeren.

Tilburg: MHC Goirle

Net buiten Tilburg ligt de gezellige hockeyclub MHC Goirle. De club is in de jaren ’80 opgericht en is ruim opgezet, goed bereikbaar en beschikt over een mooi clubhuis en goede faciliteiten. We hebben een groot grasveld tot onze beschikking. Bijkomen kan in het clubhuis of het naastgelegen Thermen Goirle. Gratis parkeren.

Utrecht: Omnisportvereniging SV Kampong

In Utrecht maken we gebruik van de cricketvelden van Omnisportvereniging SV Kampong. Kampong is de grootste Nederlandse omnisportvereniging uit Utrecht met meer dan 5000 leden. De vereniging telt een hockey-, een voetbal-, een cricket-, een squash-, een tennis- en een jeu de boules-vereniging. Gratis parkeren.

Webdesign & Ontwikkeling: Go Online