Mind5 Trainers

Wij helpen ambitieuze mensen beter om te gaan met stress en druk. We verzorgen programma’s op het gebied van vitaliteit, stress management, persoonlijk leiderschap en teambuilding.

Al onze trainingen zijn ontwikkeld door experts op het gebied van mentale en fysieke trainingen. Onze bedrijfstrainers hebben ruime ervaring in het bedrijfsleven.

Over Mind5
Johan van Ballegooijen

Trainer in Dordrecht & Rotterdam

Mind5 Trainer Johan

“Het voelt voor mij alsof ik voor het trainersvak in de wieg gelegd ben. Op een inspirerende manier mensen verbeteren in hun functioneren en presteren; dat is waar ik het liefst mee bezig ben. Ik ben vooral fan van de stelling dat je je moet richten op zaken waar je zelf invloed op hebt. Het gedachtegoed van Mind5 sluit hier prima op aan en dat het daarnaast verpakt zit in een uitdagend sportief jasje maakt het tot een uniek programma voor iedereen.”

Esther Huijsmans

Trainer in Rotterdam

Mind5 Trainer Esther

“Ik wil mensen graag enerzijds stimuleren het beste uit zichzelf naar boven te halen en hen anderzijds helpen de juiste balans tussen werk en privé te vinden. Bij de Mind5 training bootsen wij middels sportieve oefeningen de hedendaagse drukte na, word jij je bewust van je eigen gedrag en krijg je handvatten aangereikt om beter met bepaalde situaties om te gaan. Deze combinatie van fysieke en mentale oefeningen, die ook nog eens in de buitenlucht plaatsvinden, maken Mind5 voor mij uniek.”

Roelien Luijt

Founder

Mind5 Trainer Roelien

“Ik wil stress in de samenleving drastisch reduceren en de kwaliteit van het bedrijfsleven structureel verbeteren. Daarnaast vind ik het belangrijk dat alle Mind5 trainers en medewerkers met veel plezier en voldoening hun werk blijven doen. Ontwikkeling is voor mij heel belangrijk. Elke dag vraag ik mij af hoe wij er alles aan kunnen doen om onze klanten een fantastische en leerzame ervaring te bezorgen, zodat ze na weken, maanden of zelfs jaren nog steeds de vruchten plukken van deelname aan Mind5 Training.”

Karlijn van der Meer

Trainer in Utrecht

Mind5 Trainer Karlijn

“Mensen letterlijk en figuurlijk in beweging brengen ten behoeve van hun vitaliteit. Ik geloof in de kracht van fysieke beweging om daarmee inzichten te op te doen en veranderingen in te zetten. Met de trainingen van Mind5 help ik je graag om in beweging te komen!”

Caroline Vugts

Trainer in Eindhoven & Tilburg

Mind5 Trainer Caroline

“De methode van Mind5 heeft mij er van overtuigd dat je wel degelijk met mentale training door middel van sport je stress kunt leren `managen’. Bovendien vond ik het fantastisch om als oud-topsporter te mogen ervaren, dat je deze trainingen met iedereen kunt doen, op elk niveau en dat je er zowel tijdens het sporten maar zeker ook in het dagelijks leven erg veel profijt van kunt hebben. Ik ga er tijdens de trainingen alles aan doen om ook jou te laten ervaren hoe je je stress en energie beter kunt managen. Hopelijk ben je na de zesweekse net zo enthousiast als ik!”

Verine Vissers

Trainer in Den Bosch

Mind5 Trainer Verine

“Door de Mind5 trainingen met sportieve en mentale uitdagingen werken we samen aan jouw groei en ontwikkeling. Deze training helpt om jouw fysieke en mentale grenzen op te zoeken, aan te geven en te verleggen. Wil jij graag op met deze unieke methode jezelf ontwikkelen, dan zie ik je graag bij onze trainingen in Den Bosch!”

Anne Vergouwen

Trainer in Breda

Mind5 Trainer Anne

“Mijn missie is mensen begeleiden in hun proces en ze in beweging krijgen om de gestelde doelen te behalen. Ik wil graag bewustwording creëren en onze klanten de voordelen van de combinatie van body, mind en nature aan den lijven laten ondervinden. Ik laat de deelnemers opnieuw hun grenzen herkennen en erkennen door middel van de mentaal-fysieke trainingen.”

Webdesign & Ontwikkeling: Go Online