Sportaanbieders gezocht

Ben je op zoek naar nieuwe klanten of wil je je bestaande klanten een unieke training aanbieden?

Voor onze Mind5 zesweekse trainingen zijn wij op zoek naar mooie sportlocaties. We hebben niet veel nodig; een klein grasveldje, een toilet, opbergruimte, parkeerplaatsen en eventueel een plek om te schuilen.

Heb jij een mooie locatie in Amsterdam, Breda, Den Bosch, Dordrecht, Eindhoven, Rotterdam, Tilburg of Utrecht en zie je kansen door samenwerking?

Veel van onze klanten hebben al lange tijd niet gesport en/of zijn op zoek naar een nieuwe sportieve uitdaging

Veel van onze klanten hebben al lange tijd niet gesport en/of zijn op zoek naar een nieuwe sportieve uitdaging. Gedurende zes weken maken ze kennis met jouw sportlocatie.

Geen kosten, gratis kwalitatieve leads voor jouw sportclub

De Mind5 zesweekse stress management cursus is laagdrempelig; mensen met veel stress, laag energieniveau of burn-out klachten melden zich niet snel aan bij een sportclub, maar komen wel naar ons.

Wij laten ze op een veilige manier kennis maken met intensief sporten, maar leren ze ook hoe ze beter met hun energie om kunnen gaan, beter kunnen focussen en omgaan met tegenslag.

De Mind5 cursussen duren zes weken. In een vaste groep van maximaal 12 personen werken we aan mentale en fysieke fitheid.

Na de zesweekse zijn de deelnemers helemaal klaargestoomd om in een gewone sportsetting te trainen. We vragen jou dan om ze een passend sportaanbod te doen, zodat ze bij jou kunnen komen trainen. Ook vermelden we de naam van jullie sportaanbieder op onze website en advertentiecampagnes.

Webdesign & Ontwikkeling: Go Online