Over Mind5

Mind5® is een nieuwe trainingsvorm die jou leert beter om te gaan met stress, druk en crisissituaties.

Tijdens ons zelfontwikkelde Mind5® trainingsprogramma wisselen we fysieke training en sport af met theorie en momenten van reflectie.

Ons trainersteam bestaat uit zeven freelance trainers in Amsterdam, Breda, Den Bosch, Dordrecht, Rotterdam, Tilburg en Utrecht. Ons hoofdkantoor is gevestigd in The Art of Living Well in Den Bosch.

Over Mind5
Wetenschappelijke achtergrondWetenschappelijke achtergrond

Al onze trainingen zijn ontwikkeld door experts op het gebied van mentale en fysieke trainingen.

De trainingen zijn gebaseerd op wetenschappelijke inzichten uit de sport- en sociale psychologie, sociologie, neurowetenschappen, leiderschapsstudies, bewegingswetenschappen en sportcoaching.

Missie Mind5
Missie

Door middel van onze trainingen willen wij stress in de samenleving drastisch reduceren en bedrijfsculturen structureel verbeteren.

Mind5 Visie
Visie

Impactvolle, hoogwaardige trainingen geven voor high potentials, managers en executives van invloedrijke organisaties.

Kernwaarde Mind5
Kernwaarden

Mind5 is een innovatief bedrijf dat veiligheid op fysiek, sociaal en mentaal vlak, zorgvuldige begeleiding, hoge kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan.

Hoe het allemaal begonHoe het allemaal begon

Mind5 Training is ontwikkeld door Roelien Luijt, voormalig Managing Director van Repucom Nederland B.V., een internationaal consultancy bureau in de sportmarketing en -sponsoring. Als ex-topsporter en senior manager wist ze uit eigen ervaring wat voor invloed druk en stress hebben op prestaties en welbevinden. Zoekend naar de juiste manier om haar team optimaal te laten presteren ontdekte ze in 2015 de positieve effecten van mindfulness training voor topsporters en managers.

Ze volgde het Search Inside Yourself Program van Google en reisde af naar de V.S. voor een achtdaagse M-Fit training, ontwikkeld voor het Amerikaanse leger. Hoewel Roelien overtuigd was van de positieve effecten van beide trainingen, zag ze dat er ruimte voor uitbreiding en verbetering mogelijk was, met name op het gebied van directe toepasbaarheid.

In augustus 2015 zegde ze haar baan op om zich fulltime te kunnen richten op de ontwikkeling van een nieuwe mentaal-sportieve stress management training. Met hulp van (inter)nationale experts op het gebied van sport, psychologie, leiderschap en neurowetenschappen ontwikkelde ze Strong Mind Training, dat een jaar later omgedoopt werd tot Mind5 Training.

Roelien Luijt - Oprichter Mind5 Training
Over Mind5 Roelien
De allereerste Mind5 training
Roelien Luijt - Oprichter Mind5 Training
Over Mind5 Roelien
De allereerste Mind5 training
Wil je Roelien inzetten als spreker of trainer voor jouw event?
Webdesign & Ontwikkeling: Go Online